Direct een monteur beschikbaar

Professionele apparatuur

Alle soorten verstoppingen

Binnen 30 minuten aanwezig

Garantie op onze werkzaamheden

Binnen 30 minuten aanwezig

Afvoer ontstoppen Haarlem

Onze spoeddienst is direct beschikbaar.

Loodgieter specialisten

Hulp nodig met een verstope afvoer?

De afvoer ontstoppen kan lastig zijn, en zeker als u het zelf probeert te doen wordt het alleen maar moeilijker. Bij Loodgietersbedrijf Haarlem 023 hebben wij ervaring met het ontstoppen van afvoeren in alle soorten en maten, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u het zelf moet uitzoeken. Ons team beschikt over de nieuwste gereedschappen en technieken, waardoor wij elke verstopping snel en efficiënt kunnen verhelpen. Onze aanpak is afgestemd op elke situatie, of het nu gaat om een langzaam lopende afvoer of een volledig verstopte afvoer. Wij gebruiken krachtige straal reinigers die zelfs de moeilijkste verstoppingen oplossen. Dit uiteraard zonder schade te veroorzaken aan uw leidingen. Bovendien bieden wij garantie op elke klus die wij uitvoeren! Allerlei redenen om een afspraak te maken met een loodgietersbedrijf in Haarlem!

Het voorkomen van een verstopte afvoer is eenvoudig. Laat regelmatig onderhoud uitvoeren en gebruik zeven in de gootsteen om etensresten en andere zaken die tot verstopping kunnen leiden op te vangen. Giet ook geen vet of olie in de afvoer, want dat kan na verloop van tijd stollen en ophopen, wat kan leiden tot moeilijke verstoppingen. Spoel tenslotte niets anders dan toiletpapier door het toilet, het is niet echt gemaakt voor andere soorten afval!

Als u hulp nodig heeft bij het ontstoppen van uw afvoer, neem dan contact op Loodgietersbedrijf Haarlem 023. Wij helpen u graag! Bel of stuur ons een e-mail en wij nemen het over.

Spoed loodgieter nodig?

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Alle soorten verstoppingen

Dag en nacht bereikbaar

Eerlijke tarieven

Spoeddienst beschikbaar

24/7 monteurs bereikbaar

Binnen 30 minuten op locatie

Afvoer ontstoppen Haarlem

Wat u zelf kunt doen bij een verstopte afvoer

Als u wilt proberen zelf een afvoer te ontstoppen, kunt u een aantal dingen doen. Probeer eerst met een ontstopper of een boor de verstopping op te lossen. Als dat niet werkt, kunt u overwegen kokend water in de afvoer te gieten. Als geen van deze methoden werkt, is het tijd om professionals in te schakelen zoals Loodgietersbedrijf Haarlem 023! Wij hebben alle hulpmiddelen en ervaring die nodig zijn om zelfs de moeilijkste verstoppingen op te lossen. Dus als uw afvoer verstopt is, wacht dan niet op een ramp en neem contact op met Loodgietersbedrijf Haarlem 023!

{

Ik had een geweldige ervaring met deze loodgieter! Hij kwam op tijd, was zeer vriendelijk en kon mijn loodgieter probleem zeer snel oplossen.

{
Wat een geweldig werk gedaan door de loodgieter! Snelle service, punctueel en probleemloos opgelost.
{
Absoluut ongelooflijke service, de loodgieter was op tijd en deed fantastisch werk om ons loodgieter probleem in een mum van tijd te verhelpen.
{

De loodgieter kwam precies wanneer hij zei dat hij zou komen en was zeer deskundig over mijn verstopping en had het in een mum van tijd opgelost.

{

Geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf! Hij was erg vriendelijk, beleefd en had de klus snel geklaard. Kortom, erg tevreden.

{

Ik had een geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf – hij was zeer professioneel, deskundig en klaarde de klus snel en efficiënt.

Loodgieter specialisten

Direct een medewerker spreken?

Gratis offerte aanvragen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.